Waarom Bisbee? Volgens Pleunie Treffers

Eind 2013 kwam Pleunie Treffers in dienst bij Bisbee als rekendocent. “Ik was op zoek naar een baan naast mijn eigen Remedial Teaching praktijk en startte met 1 dagdeel rekenbijles op het MBO, maar al snel werden dat 3 dagdelen”.

Op initiatief van het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch, kwam voor haar via Bisbee de overstap naar het NT2-onderwijs. Na enige tijd veranderde de regelgeving en was zij hiertoe niet meer bevoegd. Ze nam afscheid van het NT2-onderwijs en kwam weer terug op haar oude stek, het geven van bijlessen rekenen.

Inmiddels heeft Pleunie Bisbee verlaten, om in vaste dienst te gaan bij de afdeling ATL op het
Koning Willem I College. In een terugblik op haar tijd bij Bisbee vertelt zij “Ik heb mijn tijd bij Bisbee als heel positief ervaren. Het is een dynamisch bedrijf met een bijzonder prettige werkwijze”.

De begeleiding van de onderwijsmanager stelde zij zeer op prijs. “Er is een heel menselijke benadering. In mijn geval was Yvonne altijd heel betrokken en hield een vinger aan de pols. Ik voelde mij door haar erg gesteund. Je staat nergens alleen voor en mag altijd alles vragen”. Ook de wijze waarop de directie het contact houdt met de docenten die voor Bisbee werken, de speciale Bisbee bijeenkomsten, heeft Pleunie als prettig ervaren. Helemaal omdat het bedrijf sterk gegroeid is.

“Bisbee zorgt er echt voor dat de juiste mensen op de juiste plek terecht komen. Ze leggen niets op. Vragen of je iets wilt doen, in plaats van het op te leggen. Ze denken mee wat goed voor jou zou kunnen zijn en wat je zou kunnen doen. Het gaat echt om de kracht van de persoon. Ze zetten niet alleen mensen in hun kracht, nee ze versterken de kracht van de mensen.”