"Werken voor Bisbee is voor mij één van de leukste werkervaringen die ik heb opgedaan." - Faye Mahoney | Taal assessor Engels

Werken voor Bisbee is voor mij één van de leukste werkervaringen die ik heb opgedaan. Vanaf het eerste moment is het contact heel warm en open. De collega’s van Bisbee zijn aardig, oprecht geïnteresseerd en denken graag mee. Voor mij voelde dit al meteen als een juiste keus.

De flexibiliteit en de korte lijntjes maken het werken voor Bisbee heel prettig. Ik word gewaardeerd als collega en in mijn kracht gezet als docent Engels. Ik kreeg zelfs een kaartje op mijn verjaardag met alle namen met de hand geschreven. Dat noem ik nog eens attent!

De assessoren cursus is, ondanks mijn vele jaren ervaring in het onderwijs, absoluut nuttig. Ik leerde de puntjes op de i te zetten als het ging om feedback geven en kan dit nu dus nog beter onderbouwen. Tijdens de eerste examen ronde werd ik meteen ingezet en voorzien van alle tools en handvatten. De planning was al vroeg bereikbaar voor eventuele vragen. Alles ging volgens plan en ik heb drie dagen heerlijk gewerkt. Ik kwam vol energie thuis en was helemaal in mijn element.

Bij Bisbee word je gezien en ingezet zoals het jou schikt. Het is daarom goed te combineren met ander werk. Het systeem van Bisbee spreekt voor zich en is erg overzichtelijk. Bisbee is wat mij betreft één van de fijnste werkgevers en ik hoop er nog lang werkzaam te zijn.