Wij zijn op zoek naar een aantal nieuwe collega’s en jij kunt ons daarbij helpen! Ken jij iemand in je omgeving die perfect is voor één van onze vacatures? Een familielid, vriend(in) of kennis die samen met ons de kracht van samenwerken wil overbrengen? Draag hem of haar dan aan en verdien een cadeaubon naar keuze t.w.v. €250,-! 

Actievoorwaarden

Hoe werkt het?

Stap 1. Laat de kandidaat zelf solliciteren via de vacaturepagina.

Stap 2. Stuur zelf een mail naar pz@bisbee.nl met als onderwerp 'Aandragen kandidaat voor aandraagbonus'. Vermeld hierbij de naam van de persoon die je aandraagt en je eigen gegevens. Zo weten wij hoe we je kunnen bereiken mocht je in aanmerking komen voor de bonus. 

Stap 3. Is de persoon die je hebt aangedragen aangenomen? Als de eerste maand van zijn/haar dienstverband is verstreken, nemen we contact met je op voor de uitkering van de aandraagbonus. 

Spelregels:

- De kandidaat heeft nog niet zelf gesolliciteerd.

- De aandraagbonus van een cadeaubon naar keuze t.w.v. € 250,- wordt uitgekeerd nadat de kandidaat minimaal 1 maand in dienst is.

- Werven via LinkedIn wordt niet op prijs gesteld, berichten delen via jouw persoonlijke netwerk uiteraard wel.

- Deze actie voor de aandraagbonus geldt voor alle vacatures.

Benieuwd naar wie we zoeken? Neem dan een kijkje bij onze vacatures!

Bisbee behoudt zich te allen tijde het recht voor om deze actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.