Mirella Feenstra
Heb je interesse in één van deze vacatures? Neem dan contact met mij op!

Onze interne vacatures

Altijd al willen werken bij het gezelligste onderwijsbedrijf van Nederland? Dat kan! Bisbee zoekt naar collega’s voor verschillende functies, bij welke functie sluit jij je aan?

"De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar als dat nodig is. Dat maakt voor mij het werken in deze organisatie heel prettig en waardevol."

Bekijk de interne Bisbee vacature die bij jou past en wellicht maken we snel kennis met je!

Wat maakt het werken bij Bisbee leuk?

“Werken bij Bisbee is nooit saai. Iedere dag zijn er nieuwe uitdagingen. Vacatures die ingevuld moeten worden, inhoudelijke gesprekken met opdrachtgevers en (intake)gesprekken met sollicitanten. Doordat je werkt met mensen en oplossingen vindt voor de capaciteitsvragen van je klant, ben je altijd klant- en servicegericht.

Als je een kandidaat geholpen hebt aan een leuke onderwijsbaan, houdt het werk niet op. Er blijft nauw contact met de docent en de klant. Dat geeft mij een goed gevoel.”

Soraya

Soraya

Onderwijsmanager

Tanja en Ilka vertellen je graag meer over de vacatures:

Aan de slag als Accountmanager bij Bisbee?

Bij team Taaltoetsers zijn we op zoek naar jou!

Waarom werken bij Bisbee?

Bisbee is een écht onderwijsbedrijf, waar enthousiaste en betrokken professionals actief zijn in de uitvoering van projecten binnen het onderwijs. We zijn al 18 jaar de kweekvijver van docenten en assessoren voor het onderwijs. Bij Bisbee helpen we mensen niet alleen aan een baan; we bieden ze een carrière. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Ook intern kijken we naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Het team van Bisbee is warm en betrokken; we bundelen onze krachten en streven naar succes.

"Werken bij Bisbee ervaar ik als prettig omdat er een fijne informele werksfeer heerst. Je werkt vanuit een ‘eigen’ klantbestand in samenwerking met een kleinschalig team. Je helpt elkaar en vult elkaar aan. Hierdoor werken we als team samen aan het behalen van een mooi bedrijfsresultaat. Dit maakt werken bij Bisbee voor mij aantrekkelijk."

- Jessica, Recruiter bij Bisbee

Jessica

Word jij onze nieuwe collega, zullen we kennismaken?

Laat je gegevens achter in het formulier of klik hier of bel naar 073 640 93 90 om direct contact met mij op te nemen!