Mirella Feenstra
Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op!

Onze interne vacature

Altijd al willen werken bij het gezelligste onderwijsbedrijf van Nederland? Dat kan! Bisbee zoekt naar collega’s die aan de slag willen gaan als accountmanager, of 'onderwijsmanager' zoals wij het noemen.

"De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar als dat nodig is. Dat maakt voor mij het werken in deze organisatie heel prettig en waardevol."

Bekijk hieronder de vacature en wellicht maken we snel kennis met je!

Wat maakt het werken bij Bisbee leuk?

"Het werken als accountmanager binnen het team Toetsing en Examinering is echt een dankbare taak. Er zijn veel scholen die ontzorgd willen worden op dit vlak en wij hebben de juiste mensen klaar staan. De uitdaging is dan ook vooral ervoor te zorgen dat je klant tevreden is over de dienstverlening en dat zaken goed geregeld zijn."

Ilka

Ilka

Accountmanager

Ben jij bij het volgende Bisbee uitje?

Waarom werken bij Bisbee?

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carriere. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en assessoren voor Bisbee.


Word jij onze nieuwe collega, zullen we kennismaken?

Laat je gegevens achter in het formulier of klik hier of bel naar 06-43842262 om direct contact met mij op te nemen!