Mirella Feenstra
Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op!

Onze interne vacatures

Altijd al willen werken bij het gezelligste onderwijsbedrijf van Nederland? Dat kan! Bisbee zoekt naar collega’s die aan de slag willen gaan als accountmanager, of 'onderwijsmanager' zoals wij het noemen.

"De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar als dat nodig is. Dat maakt voor mij het werken in deze organisatie heel prettig en waardevol."

Bekijk de interne Bisbee vacature die bij jou past en wellicht maken we snel kennis met je!

Uren per week
36-40 uur
Salaris
€ 3.200 - € 3.600
Uren per week
36-40 uur
Salaris
€ 3.200 - € 3.600

Wat maakt het werken bij Bisbee leuk?

“Werken bij Bisbee is nooit saai. Iedere dag zijn er nieuwe uitdagingen. Vacatures die ingevuld moeten worden, inhoudelijke gesprekken met opdrachtgevers en (intake)gesprekken met sollicitanten. Doordat je werkt met mensen en oplossingen vindt voor de capaciteitsvragen van je klant, ben je altijd klant- en servicegericht.

Als je een kandidaat geholpen hebt aan een leuke onderwijsbaan, houdt het werk niet op. Er blijft nauw contact met de docent en de klant. Dat geeft mij een goed gevoel.”

Soraya

Soraya

Onderwijsmanager

Ben jij binnenkort bij een Bisbee uitje?

Waarom werken bij Bisbee?

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carriere. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en assessoren voor Bisbee.


"Werken bij Bisbee ervaar ik als prettig omdat er een fijne informele werksfeer heerst. Je werkt vanuit een ‘eigen’ klantbestand in samenwerking met een kleinschalig team. Je helpt elkaar en vult elkaar aan. Hierdoor werken we als team samen aan het behalen van een mooi bedrijfsresultaat. Dit maakt werken bij Bisbee voor mij aantrekkelijk."

- Jessica, Recruiter bij Bisbee

Jessica

Word jij onze nieuwe collega, zullen we kennismaken?

Laat je gegevens achter in het formulier of klik hier of bel naar 06-43842262 om direct contact met mij op te nemen!