Ben jij die betrokken onderwijsprofessional? En heb je oog voor het lesgeven en de leerling? Dan kunnen wij samen werken aan de toekomst van het onderwijs.

Yasmin Keulemans
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Specialist in onderwijs

Met ons werk in het onderwijs en de mogelijkheid voor professionals om zich bij Bisbee te kunnen ontwikkelen, zorgen wij voor de juiste mensen en ’t leukste werk. Maar dat kan alleen als onze recruiters met jou in gesprek gaan en samen met jou bespreken wat jouw wensen en ambities zijn. Vanuit jouw opleiding en ervaring en jouw toekomstplannen gaan wij kijken welke passende opties er zijn.

Wat maakt jou gelukkig?

Misschien kun je een switch maken naar een ander schooltype, denk daarbij aan, gaan werken bij een Internationale Schakelklas met anderstalige leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Of je gaat met jouw achtergrond niet meer voor de klas maar ga je examens afnemen binnen het mbo. Wellicht biedt een leer- en werktraject nieuwe uitdagingen voor de toekomst. Kortom: bij Bisbee staan we open om jouw loopbaanperspectief te bespreken, te kijken naar het verbeteren jouw werkgeluk en bieden wij je continuïteit in het werken binnen het onderwijs.

Bisbee is de kweekvijver van docenten in het onderwijs en staat voor een toekomst in het onderwijs voor docenten en examinatoren. Daarom bieden wij diverse workshops via onze Bisbee Academie, een NT2-leer- en werktraject tot gecertificeerd NT2-docent een ISK-scholingstraject en diverse trainingen om als gecertificeerd examinator aan de slag te kunnen gaan.

Engels docent neemt lesmateriaal en opdrachten door

Wie zijn wij?

Onze persoonlijke aandacht kenmerkt zich door op de hoogte te zijn van jou wensen. Wij geven jou duidelijkheid omtrent onze manier van werken en jouw mogelijkheden.

Heb jij hart voor het onderwijs? Dan werken we graag samen aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laat je gegevens achter voor een kennismaking!

Wanneer je al in het onderwijs werkzaam bent maar je zoekt verbreding, bespreek dan eventuele nieuwe mogelijkheden. Wij gaan graag met je in gesprek; online of telefonisch.

Hoi! Mijn voornaam is en mijn achternaam is

Ik zoek een baan in de buurt van deze postcode:

Ik heb een lerarenopleiding gevolgd voor

En ik ben te bereiken op of via

Hier vind je een aantal van onze laatste vacatures

Uren per week
24-32 uur
Salaris
€ 3.086 - € 4.615
Uren per week
32-36 uur
Salaris
€ 3.086 - € 4.615
Uren per week
14-18 uur
Salaris
€ 3.001 - € 4.573
Uren per week
30-34 uur
Salaris
€ 3.001 - € 4.573
Uren per week
16-20 uur
Salaris
€ 3.001 - € 4.573