Kies dan voor Bisbee Flexonderwijs! Bisbee is een bedrijf waarbij het draait om investeren in mensen en in het onderwijs. Wij werken aan jouw toekomst. Ben jij klaar om samen met Bisbee een volgende stap te zetten in jouw carrière en het onderwijs te verbeteren? 

Bisbee is klaar om haar medewerkers te helpen in hun ontwikkeling.

Hoe? Bisbee is de kweekvijver van docenten voor het onderwijs. Onze professionele en flexibele docenten en assessoren verzorgen onderwijs op maat. Wij bieden ze werk, afwisseling, ervaring en ontwikkeling.

Wil jij dit? Geef jouw carrière dan een impuls met de onderwijsopdrachten die je voor Bisbee uitvoert en het aanbod aan scholing- of coaching en de workshops van de Bisbee Academie. Er zijn volop vacatures in het reguliere onderwijs en bovendien heeft Bisbee een groot netwerk waardoor kennismaking met de verschillende schooltypen tot de mogelijkheid behoort.

Wil je jezelf verder ontwikkelen als docent? Kijk dan op de Bisbee Academie, voor het complete cursusaanbod. Ben je op zoek naar aanvullend werk of een baan in het onderwijs kijk dan bij onze vacatures.

Onze laatste vacatures

Uren per week
24-32 uur
Salaris
€ 3.086 - € 4.615
Uren per week
32-36 uur
Salaris
€ 3.086 - € 4.615
Uren per week
14-18 uur
Salaris
€ 3.001 - € 4.573

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We gaan graag (vrijblijvend) met je in gesprek!

Hoi! Mijn voornaam is en mijn achternaam is

Ik zoek een baan in de buurt van deze postcode:

Ik heb een lerarenopleiding gevolgd voor

En ik ben te bereiken op of via

Maak kennis met Bisbee Flexonderwijs!

Meer weten over Bisbee? 

Op deze website vind je alle informatie over Bisbee die je nodig hebt. Een enthousiast team van professionals werkt dagelijks aan het samen brengen van ervaren docenten/assessoren en onderwijsinstellingen. Langdurig personeelstekort of uitval? Bisbee regelt de vervanging op passende wijze.

Om de vakbekwaamheid van de docenten en assessoren op peil te houden kunnen docenten terecht bij de Bisbee Academie. Wij bieden samen met onze docenten kwalitatief onderwijs aan alle leerlingen, studenten, cursisten. Jong of volwassenen, zij zijn de toekomst. Samen sterker voor onderwijs. 

Wil je kennis met maken met een van onze medewerkers om te kijken welke mogelijkheden we voor je hebben? Kijk dan bij ons team, we komen graag met je in contact! 

Of stuur ons direct een mail!

Ons team

"Bisbee is een professionele organisatie, waar je als sollicitant centraal staat en aandacht krijgt. Bisbee kijkt naar je wensen, en houdt zorgvuldig contact met je wanneer er een passende vacature is. De bereikbaarheid voor vragen is laagdrempelig, waardoor je snel reactie krijgt ! Een fijne organisatie om voor te werken!"

Marloes Smits

Docent Verpleegkunde

Of stuur ons direct een mail!

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op!