Zoek jij verbinding en plezier in je werk? Dan ben je bij Bisbee Flexonderwijs aan het juiste adres! Lees snel verder:

Inge de Graaff
Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Wat maakt jou gelukkig?

Wij kunnen je in het vo en het mbo aan een mooie baan helpen in de regio Rotterdam. Het blijft dan niet alleen bij een mooie baan; wij helpen je verder in je carrière.

Dit doen wij onder andere met:

  • Aandacht voor jou en jouw persoonlijke wensen en ambities;
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Scholing en coaching vanuit onze Bisbee Academie;
  • Onze expertise en delen van kennis;
  • Een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers;
  • Organiseren van interessante en leuke bijeenkomsten en events.

Maak gebruik van de vele mogelijkheden die er zijn en ga via Bisbee aan de slag!

Mbo vacatures in de regio Rotterdam

Staat hier geen geschikte vacature bij? Als je contact met ons opneemt kijken we naar een uitdaging die past bij jouw profiel en wensen.

Uren per week
32-40 uur
Salaris
€ 3.431 - € 5.078

Specialist in onderwijs

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carrière. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en examinatoren voor Bisbee.

Onze docenten aan het woord

Onze docenten vertellen graag waarom ze zo tevreden zijn over Bisbee Flexonderwijs.

‘Je hebt altijd de mogelijkheid om op vacatures te reageren, de communicatie verloopt lekker informeel, direct, is duidelijk en persoonlijk! Heel fijn. Ik voel me daardoor een mens en geen nummer.’

‘De ontwikkelingsmogelijkheden bij Bisbee zijn goed, je hebt de kans te ervaren wat het is om in een nieuw werkveld bezig te zijn.’

‘De flexibiliteit van het werken bij Bisbee is prettig, je kunt altijd wel iets doen en het werken is goed te combineren met privézaken.’

Laat je gegevens achter voor een kennismaking!

Ben je benieuwd geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Laat hier je gegevens en eventuele vragen achter, wij nemen dan graag contact met je op om te kijken hoe Bisbee oog kan hebben voor jou!