Zoek jij verbinding en plezier in je werk? Dan ben je bij Bisbee Flexonderwijs aan het juiste adres! Lees snel verder:

Jessica Lambooij
Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Werken binnen het NT2- of ISK onderwijs
in de regio Rotterdam

Als NT2-docent in de regio Rotterdam krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in de integratie van anderstalige volwassenen in onze diverse samenleving. Of je nu lesgeeft aan nieuwkomers of inburgeringscursussen verzorgt, jouw expertise helpt mensen de Nederlandse taal en cultuur te omarmen en zo hun kansen te vergroten.

Voor ISK-docenten hebben we spannende mogelijkheden om te werken met jonge nieuwkomers die de Nederlandse taal moeten leren en zich moeten voorbereiden op deelname aan het reguliere onderwijs. In de regio Rotterdam zijn er tal van scholen die een inclusieve omgeving bieden waarin deze leerlingen hun potentieel kunnen ontwikkelen.

Bij Bisbee Flexonderwijs begrijpen we hoe belangrijk het is om als docent te groeien en te evolueren. Daarom bieden we continue ondersteuning, professionele begeleiding en kansen voor jouw ontwikkeling.

Wil je kennismaken? Laat dan hier je gegevens achter!

Hier vind je een aantal van onze
laatste NT2- en ISK vacatures

Staat hier geen geschikte vacature bij? Als je contact met ons opneemt kijken we naar een uitdaging die past bij jouw profiel en wensen.

Uren per week
16-40 uur
Salaris
€ 3.301 - € 5.030
Uren per week
36-40 uur
Salaris
€ 3.301 - € 5.030
Uren per week
4-36 uur
Salaris
€ 2.575 - € 4.175
Uren per week
4-32 uur
Salaris
€ 2.575 - € 4.175

Specialist in onderwijs

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carrière. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en examinatoren voor Bisbee.

Laat je gegevens achter voor een kennismaking!

Ben je benieuwd geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Laat hier je gegevens en eventuele vragen achter, wij nemen dan graag contact met je op om te kijken hoe Bisbee oog kan hebben voor jou!