NT2-certificeringstraject bij Bisbee start in maart 2022!

Voor docenten die nog niet over de certificering beschikken, maar wel een lesbevoegdheid en veel ervaring in het NT2-werkveld hebben, bieden wij een certificeringstraject tot ‘Competent NT2 docent’ aan.

Via een EVC-procedure (Eerder verworven Competenties) toont de docent zijn bekwaamheid door het aanleggen van een portfolio en het voeren van een assessmentgesprek. Wij begeleiden onze docenten hierin.

De deelnemers worden begeleid door een zeer ervaren NT2-docent. Dit traject start op vrijdag 11 maart aanstaande. Schrijf je nu hier in.

"De Bisbee Academie was voor mij een stimulans tijdens het certificeringstraject. Het begeleidingstraject bevatte 4 bijeenkomsten en daarnaast persoonlijke begeleiding op maat. ‘Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren. De coach blijft heel rustig, heeft een duidelijke lijn in haar begeleiding en laat mensen in hun waarde. Er wordt stapsgewijs duidelijk gemaakt wat er gedaan moet worden; gericht op praktijk versus praktijk. Dankzij de vereiste discipline en de coach van Bisbee haalde ik in 4 maanden mijn certificaat."

- Annemieke Kamphuis, NT2-docent

Lees hier meer over het EVC-traject!