Sinds 1 oktober is Jan Traanman bij Bisbee in dienst als vestigingsmanager regio Noord-Oost Nederland. Hij is verantwoordelijk voor het werven en selecteren van potentiële kandidaten en het versterken van de contacten met de diverse onderwijsinstellingen. Daarnaast zal hij ook het veld in gaan om nieuwe contacten te leggen, zodat er nog meer onderwijsinstellingen kunnen profiteren van het specialisme dat Bisbee in huis heeft.   

Al op jonge leeftijd is Jan in de slagerswereld terecht gekomen en heeft hij via SVO vakopleiding food de benodigde vakdiploma’s behaald. Jan vindt het belangrijk dat je je als mens blijft ontwikkelen, onder andere door het volgen van trainingen en opleidingen. Nadat hij zijn studieperiode bij SVO had afgesloten heeft hij nog vele jaren gestudeerd, met als uiteindelijk resultaat dat hij in december 2015 zijn Master of Food heeft behaald.   

In zijn carrière heeft Jan diverse commerciële en management functies vervuld in de voedingswereld. Zo is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor het vleesbeleid bij C1000 en heeft hij als key accountmanager grote supermarktorganisaties als klant gehad. Bij zijn laatste werkgever, SVO vakopleiding food, is hij verantwoordelijk geweest voor de kwaliteit en uitvoering van de mbo opleidingen en trainingsactiviteiten die SVO uitvoert in de marktsegmenten retail en vers speciaalzaken.    

"De overstap naar Bisbee was een redelijk logische stap, vanwege het feit dat ik al bekend was met de werkwijze van Bisbee vanuit mijn positie bij SVO. In de sollicitatiegesprekken werd bevestigd wat ik al eerder had ervaren; Bisbee is een organisatie van leuke, gepassioneerde mensen waar hard wordt gewerkt om klanten kwalitatief goed te bedienen."    

Jan woont in Zuidwolde en is getrouwd met Saskia. Samen hebben ze een dochter genaamd Dominique. Verder is hij zeer sportief aangelegd. Op zijn vrije dagen staat hij graag in de ochtend al vroeg op de golfbaan, of maakt hij lange tochten op de racefiets. 

Wil je contact met Jan? Hij is bereikbaar op j.traanman@bisbee.nl en 06-34329312.