Klant in de spotlight: SVO

SVO startte in 1926 als particuliere school voor slagers. Na jarenlange ervaring is SVO vakopleiding Food uitgegroeid tot dé opleider in food die landelijk BOL- en BBL-opleidingen aanbiedt op mbo-niveau entree tot en met niveau 4. 

Al vele jaren heeft SVO een samenwerking met Bisbee. Deze ontstond tijdens de vele NT2-trajecten die SVO in het verleden verzorgde en daarvoor NT2-docenten inhuurde bij Bisbee. Inmiddels levert Bisbee ook docenten Nederlands, Engels en Duits aan SVO.

SVO is een dynamische vakschool die mbo-opleidingen en trainingen in food verzorgt op verschillende locaties in Nederland. De studenten en docenten hebben een passie voor food en het onderwijs wordt afgestemd op de praktijk. De kleinschaligheid waardoor de docenten dichtbij de student staan, inzet van docenten uit de praktijk, de nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en de landelijke spreiding zorgen ervoor dat SVO zich onderscheidt van andere mbo-scholen. De passie voor food en de diversiteit van studenten, leerbedrijven en opleidingen maakt dat het werken bij SVO inspirerend en
leuk is.

De samenwerking met Bisbee past hier uitstekend bij. De leerbedrijven vragen om docenten met een bepaald profiel, zodat er een goede klik is met de studenten.
Bisbee kan deze docenten leveren en denkt met SVO mee voor het beste resultaat. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en passie voor onderwijs staan bij SVO en Bisbee hoog in het vaandel en dat zorgt dat er al geruime tijd een goede samenwerking is.